Termeni şi condiţii livrări

LIVRARE COMENZI

În general, comenzile plasate şi confirmate în intervalul luni – vineri până în ora 16:00, sunt livrate în termen de 36/48 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vinerea după ora 16:00, sâmbătă şi duminică, se vor livra marţi. Excepţiile privind termenul de livrare sunt comunicate clienţilor prin telefon, sau e-mail de către responsabilul de vânzări. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul României.

Modalitate de livrare

Livrarea se face cu transportatorul ales de SC PURE LAVENDER SRL, valoarea transportului fiind plătită de beneficiar în valoare de 20 ron ( excepţie pentru livrările care depăşesc valoarea mărfii de 200 ron , când livrarea este gratuită).

Durata de livrare

Pentru produsele care sunt semnalizate în site „Stoc”, termenul de livrare este de 36/48 ore lucrătoare calculate de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii.

Datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile, poate fi posibilă întârzierea livrărilor către anumite destinaţii.

Procesarea comenzilor în perioada sărbătorilor

În perioada sărbătorilor de Paşte, de iarnă, evenimentului Black Friday sau alte sărbători legale, durata maximă de procesare a unei comenzi normale de 36/48 ore poate creşte până la 7-10 zile lucrătoare.