Pure Lavender

Mireasmă şi Relaxare din Natură… Pure Lavender!

Am ales să cultivăm şi să descoperim împreună cu dumneavoastră această plantă (Lavandula Angustifolia) înmiresmată, fină, dar şi cu multe efecte terapeutice!

Folosim plantele uscate, pentru a le putea utiliza acasă dar şi pentru a putea face un cadou natural persoanelor dragi. De aceea lavandă noastră este folosită pentru decoraţiuni, săculeţi, periniţe pentru ochi, dar şi obiecte de decor, pe care va invit să le vedeţi pe site-ul nostru.

Şi pentru că nu ai cum să nu te gândeşti la Provence şi să visezi cu ochii deschişi la această minunată regiune când ai prin preajma această floare parfumată, ne-am gândit să aducem chiar de acolo, produse cosmetice şi pentru casă de înalta calitate, prin parteneriatul încheiat cu Laboratoarele Cosmetice din Aiglun, Provence, Nicolosi Creation.

Toate produsele conţin Ulei Esenţial de Lavandă Angustifolia şi nu conţin Parabeni şi Phenoxyethanol: sunt potrivite pentru orice tip de piele inclusiv cel sensibil şi lasă un miros subtil de lavandă.

Prin produsele decorative, cosmetice şi pentru casă, purelavender, care va vor relaxa, va invităm să va bucuraţi de un vis ce se petrece într-un câmp violet atât cât vezi cu ochii, plin de mirosuri îmbietoare!