Politică de confidenţialitate

Prezenţele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.purelavender.ro, de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi, de facto, termenii şi condiţiile SC PURE LAVENDER SRL În cazul în care nu sunteţi de acord cu prezenţa notă, va rugăm să părăsiţi acest website.

www.purelavender.ro se obligă că datele personale să nu fie difuzate către terţi, cu excepţia partenerilor de servicii de marketing şi alte servicii, agreaţi, cu care există contracte în acest sens şi care se obligă prin acestea să protejeze aceste date.

www.purelavender.ro va informa periodic abonaţii prin newsletter în legătură cu produsele şi oferta promoţionale. De asemenea prin newsletter www.purelavender.ro poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a produselor www.purelavender.ro

www.purelavender.ro nu va acordă nici o garanţie referitoare la:
a) evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
b) neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
Astfel SC PURE LAVENDER SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

Informaţiile cu caracter personal pot fi divulgate către Poliţie, Instanţe judecătoreşti sau organe ale statului abilitate atunci când există o cerere expresă din partea acestora şi legea o impune.

Modificări ale prezenţei politici de confidenţialitate ce vor apărea pe parcurs vor fi publicate în această pagină web fără a va informa anterior.
„Termeni şi Condiţii” constituie, în întregime, un acord încheiat între dumneavoastră şi www.purelavender.ro în privinţa utilizării site-ului www.purelavender.ro.

www.purelavender.ro îşi rezervă dreptul de a revizui şi aduce la zi aceste reguli în orice moment, fără o anunţare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Dacă aveţi întrebări cu privire la informaţiile cuprinse în această pagină va rugăm să ne scrieţi la adresa contact@purelavender.ro.

Copyright www.purelavender.ro – SC PURE LAVENDER SRL. Toate drepturile rezervate.